Бус или ван под наем

Товарен бус под наем или ван, е най-икономичната услуга и гъвкава за товарен микробус под наем на цени от 55 до 70 лв. за ден с ДДС, като няма във времето за ползване ограничения или изминатите километри. Има някои фирми, които са създали такава услуга, защото когато самите те са имали нужда от такава, е нямало кой да им я предложи - товарен ван под наем.

 

На някои от тези фирми дълго време част от бизнеса е била свързана с пренасянето на различни места в България на хора и техника, или в чужбина. Така те постоянно са наемали микробус под наем във връзка с работата, които и като мобилни офиси са използвали, със сложно и скъпо оборудване натъпкани. Така става ясно колко скъпо и неприятно може да е търсенето и ползването на товарен ван под наем.

 

Някои фирми излишно луксозен и скъп товарен бус под наем предлага, който друга употреба не предполага, освен от точка А до точка Б пътуване и по асфалт само. При тези коли с неизбежни дребни щети проблемът в сериозна пречка се превръща за нормална работа. Други фирми ван под наем предлагат, който сериозен риск носи за пътниците. Има и шокиращи случаи за предоставяната техниката. Трети налагаха много странни общи условия за ползване на микробус под наем, с огромни суми свързани за допълнителни разходи или които не могат с любителска шофьорска книжка да се управляват, с каквато повечето хора разполагат и трябва задължително услугите на шофьор да се ползва, като за неговото настаняване и прехрана се грижите. Това допълнителни разходи значителни носи при ползването на товарен бус под наем. Но не е всичко това.

 

Някои фирми искат да са новатори и от собствения си опит на наематели да почерпят, предлагайки допълнително оборудване за микробус под наем, което изключително полезно може да бъде и така целия кръг от оборудване да се затвори, необходим за работно пътуване. За целта и саморазгъващи се шатри се предлагат под наем, ел. агрегати, столове, UPS-и, прожектори и фенери, мобилни компютри, ел. кабели, устройства за мобилен интернет и други устройства, за по-голямо удобство при пътуване с ван под наем.

 

В цената се включва: Пробег без ограничения в изминатите километри; Гражданска отговорност /Г.О./; Пълно автокаско; Зелена карта.

 

Препоръчваме ви услугите на Eurovan 24 и Rentabus





{START_COUNTER}